Mäntyharjun oliviinikivet nyt varastossamme

Kivet.jpg

 

5 syytä valita kiukaaseesi Oliviinikivi

 

1. Terveellinen

Suomen Kiuaskivien oliviinikivi on tutkitusti terveellinen! Riippumattomat tutkimustulokset.

2. Rapautumaton

VTT luokituksen mukaan Mäntyharjun Oliviinikivi on Rpo (Rapautumaton)

3. Säästää energiaa

Riippumattomat asiantuntijat ovat todenneet, että hyvin varaava kivi säästää energiaa!

4. Säästää kiuasta

Riippumattomat asiantuntijat ovat todenneet, että kiuaskivestä irtoavat haitalliset mineraalit vahingoittavat kiuastasi! Suomen Kiuaskivien Oliviinikivi on tutkittu, eikä siitä irtoa haitallisia mineraaleja!

5. Säästää saunaa

Riippumattomat asiantuntijat ovat todenneet, että kiuaskivestä irtoavat haitalliset mineraalit vahingoittavat saunan puuosia!

Mirka Deros550cv + Mirka 1230L AFC demokonepaketti 1190,00€

Mirka esitteli uutta 1230L AFC imuria-ja Deros 550 Cv epäkeskohiomakonetta venemessuilla.

Täydellinen paketti sis. imuri, pölynpoistoletku, 2xkuljetuslaatikko systainer2-ja hiomakone deros 550cv yhteensä: 1190,00€ 

Mirka pölynimuri 1230 L PC 230V Mirka tuotekoodi: 8999100111 EAN-koodi: 6416868904444 Ammattikäyttöön soveltuva L-luokan pölynimuri on varustettu tehokkaalla 1200 W:n moottorilla ja Push&Clean –toiminnolla. Imurin automaattinen käynnistystoiminta pidentää moottorin elinikää ja alentaa melutasoa. Letkujen ja johtojen kätevän säilytyksen sekä suurempien pyörien ansiosta pölynimurin liikuttelu sujuu vaivattomasti. Tasainen yläosa mahdollistaa yhden tai useamman salkun kiinnittämisen imurin päälle (kiinnikkeet myydään erikseen). Sis. pölypussin, ei pölynpoistoletkua. Mirka DEROS 550CV 125mm pölynpoisto 5,0 Mirka tuotekoodi: MID5502022 EAN-koodi: 6416868241518 Sähkökäyttöinen epäkeskohiomakone on kehitetty kaiken tyyppisten pintojen tehokkaaseen ja pölyttömään hiontaan. Päivitetyssä koneessa uusina, älykkäinä ominaisuuksina integroitu tärinäsensori sekä Bluetooth-liitettävyys. Markkinoiden kevyin ja ergonomisin hiomakone on varustettu harjattomalla moottorilla, jonka teho ei laske raskaassakaan kuormituksessa. Luokkansa alhaisimmat tärinäarvot sekä ainutlaatuinen symmetrinen muotoilu takaavat että konetta voidaan käyttää pitkiäkin työjaksoja väsymättä.  

Mirka pölynimuri 1230 L PC 230V

Mirka tuotekoodi: 8999100111

EAN-koodi: 6416868904444

Ammattikäyttöön soveltuva L-luokan pölynimuri on varustettu tehokkaalla 1200 W:n moottorilla ja Push&Clean –toiminnolla. Imurin automaattinen käynnistystoiminta pidentää moottorin elinikää ja alentaa melutasoa. Letkujen ja johtojen kätevän säilytyksen sekä suurempien pyörien ansiosta pölynimurin liikuttelu sujuu vaivattomasti. Tasainen yläosa mahdollistaa yhden tai useamman salkun kiinnittämisen imurin päälle (kiinnikkeet myydään erikseen). Sis. pölypussin, ei pölynpoistoletkua.

Mirka DEROS 550CV 125mm pölynpoisto 5,0

Mirka tuotekoodi: MID5502022

EAN-koodi: 6416868241518

Sähkökäyttöinen epäkeskohiomakone on kehitetty kaiken tyyppisten pintojen tehokkaaseen ja pölyttömään hiontaan. Päivitetyssä koneessa uusina, älykkäinä ominaisuuksina integroitu tärinäsensori sekä Bluetooth-liitettävyys. Markkinoiden kevyin ja ergonomisin hiomakone on varustettu harjattomalla moottorilla, jonka teho ei laske raskaassakaan kuormituksessa. Luokkansa alhaisimmat tärinäarvot sekä ainutlaatuinen symmetrinen muotoilu takaavat että konetta voidaan käyttää pitkiäkin työjaksoja väsymättä.

 

Bolle suojalasit valikoimassamme

 

Bolle safety nyt Punavuoren raudasta. Bollé Safety on ranskalainen työkäyttöön suunniteltujen korkealuokkaisten silmiensuojainten valmistaja. Vuonna 1888 perustettu yritys on yksi maailman pisimpään toimineista suojalasivalmistajista ja alansa merkittävin toimija. 

 

Yrityksen toiminta-ajatus on selkeä: Havaita kaikki potentiaaliset riskit, joita työtehtävissä voi ilmetä ja tarjota työtehtäväkohtaisesti käsinkosketeltava teknologinen suojainratkaisu, ollen samalla tiukasti yhdenmukainen eurooppalaisten standardien ja vaatimusten kanssa. Safety-valikoimaan kuuluvat sankamalliset suojalasit, maskimalliset suojalasit, kokokasvosuojaimet, suojalasit vahvuuksilla, hitsausmaskit, puhdistus- ja huurtumisenestoaineet sekä kotelot ja kaulanauhat. Suosittelemme tutustumaan mm. Platinum, HD, Contrast, Twilight, CSP ja ESP teknologioiden tuomiin etuihin käyttäjälle.

bolle TRACKER TRACPSI suojalasi helsinki.jpg

Safety-valikoimaan kuuluvat sankamalliset suojalasit, maskimalliset suojalasit, kokokasvosuojaimet, suojalasit vahvuuksilla, hitsausmaskit, puhdistus- ja huurtumisenestoaineet sekä kotelot ja kaulanauhat. Suosittelemme tutustumaan mm. Platinum, HD, Contrast, Twilight, CSP ja ESP teknologioiden tuomiin etuihin käyttäjälle.

Hultafors talmeter merkintämitta

Hultaforsin ainutlaatuiset merkintämitat ovat helpottaneet ammattilaisten työpäiviä jo vuosikymmenten ajan. Uusimman TALMETER -merkintämittavalikoimamme kanssa viemme mahdollisuudet entistä pidemmälle.

Se, mikä tekee TALMETER merkintämitasta niin ainutlaatuisen, on tosiasia, että voit siirtää mitan suoraan merkintämitan avulla työstettävään kappaleeseen. Sinun ei edes tarvitse katsoa mitta-asteikkoa varmistaaksesi mittalukeman. Yhdistetyn mittaus- ja merkintäterän sekä varman lukituksen ansiosta voit pitää ottamasi mittalukeman ja siirtää saman mitan suoraan kohteeseen. Kerta toisensa jälkeen.

Kaiken lisäksi on aivan yhtä helppoa ottaa sekä sisä-, että ulkopuoliset mitat, piirtää kaaret ja – mallista riippuen – jopa halkaisijat ja ympärysmitat. Joten ota harppaus eteenpäin ja tutustu mahdollisuuksiin. Astu mitan verran eteenpäin yhdessä TALMETER merkintämitan kanssa. Osta tuote verkkokaupastamme.

hultafors talmeter 3m.jpg

Mikä kelvin? Mikä värilämpötila?

Lampun valinta valon värisävyn perusteella on pitkälti makuasia. Valon värilämpötilaa mitataan kelvin-asteikolla. Lampun värintoistokyky(RA tai CRI) ja värilämpötila (K) vaikuttavat suuresti ympäristön värimaailman aistimiseen ja tunnelman syntymiseen. Mitä korkeampi kelvin-arvo, sitä sinisempi ja kylmempi valo on.

Airam led lamppu helsinki kelvin.jpg

Kuvassa on sama tila valaistuna 3-step color -lampulla, jolla valon väriä voidaan vaihtaa tavallisella valokatkaisimella. Kodin tiloissa käytetään yleensä lämminsävyistä valoa. Lämpimien värien ja esimerkiksi puupintojen lämmin sävy korostuu, jos myös valonlähteen valo on lämmintä (2700  – 3000  K). Vaaleat pinnat pääsevät oikeuksiinsa ja raikastuvat kirkkaammassa valossa (4000  K). Ne sopivat myös erityisen hyvin työskentelyvaloksi ja ulkovalaisimiin.

 

Airam kelvin taulukko päivänvalolamppu.jpg

Festool julkaisi uudet akkukäyttöiset hiomakoneet.

Uudet kompaktit akkuhiomakoneet varmistavat erinomaisen hiontatehon ja kestävyyden 18 V Ergo -akun ja harjattoman EC-TEC-moottorin avulla.  Plug-it-verkkoadapteri mahdollistaa kätevän ja nopean vaihdon verkkokäyttöiseksi, kun hiomakonetta tarvitaan pitkäkestoisiin töihin. Lyhyesti sanottuna: RTSC, DTSC ja ETSC ovat tehokkaita ammattilaisen akkuhiomakoneita, jotka voi tarvittaessa muuttaa myös verkkokäyttöisiksi. Ensimmäiset toimitukset syyskuun aikana.

Hintatiedustelut ja ennakkotilaukset info@punavuorenrauta.fi