Festool uutuudet ilmestyvät tammikuussa

Festool Bluetooth

fesdtool bluetooth.jpg

Kun liität Bluetooth-moduulin CLEANTEC-järjestelmäimuriin ja kauko-ohjaimen imuletkuun, sinun ei tarvitse enää kävellä imurin luokse: voit käynnistää imuroinnin suoraan letkun kohdalla olevan kauko-ohjaimen välityksellä. Ihanteellinen ratkaisu pieniin töiden välillä tehtäviin siivoustöihin. Bluetooth-akkujen yhteydessä moduuli käynnistää imuroinnin myös kytkiessäsi akkutyökalun toimintaan. Siten voit nyt hyödyntää nerokasta Festool-pölynpoistojärjestelmää myös Festool-akkutyökaluja käyttäessäsi.

Bluetooth-kauko-ohjain

Järjestelmäimurin käynnistämiseen suoraan imuletkun kohdalta – silloinkin kun imuri on automaattitilassa.

 

bluetooth festool.jpg

Imuripäivitys

Uudistettu imuri-ja Imuletku

Sileä, joustava ja uskomattoman kestävä: uusi imuletku vakuuttaa kätevyydellään ja pitkällä käyttöiällään. Se liukuu takertumatta kaikkien reunojen yli ja sen kartiomainen muoto parantaa imutehoa. Hyödyllinen lisäetu: uusilla CLEANTEC-imumuhveilla voit liittää letkun alku- ja loppupään toisiinsa – tämä ominaisuus varmistaa siistin kuljetuksen ja mahdollistaa imuletkun pidentämisen.