Hultafors talmeter merkintämitta

Hultaforsin ainutlaatuiset merkintämitat ovat helpottaneet ammattilaisten työpäiviä jo vuosikymmenten ajan. Uusimman TALMETER -merkintämittavalikoimamme kanssa viemme mahdollisuudet entistä pidemmälle.

Se, mikä tekee TALMETER merkintämitasta niin ainutlaatuisen, on tosiasia, että voit siirtää mitan suoraan merkintämitan avulla työstettävään kappaleeseen. Sinun ei edes tarvitse katsoa mitta-asteikkoa varmistaaksesi mittalukeman. Yhdistetyn mittaus- ja merkintäterän sekä varman lukituksen ansiosta voit pitää ottamasi mittalukeman ja siirtää saman mitan suoraan kohteeseen. Kerta toisensa jälkeen.

Kaiken lisäksi on aivan yhtä helppoa ottaa sekä sisä-, että ulkopuoliset mitat, piirtää kaaret ja – mallista riippuen – jopa halkaisijat ja ympärysmitat. Joten ota harppaus eteenpäin ja tutustu mahdollisuuksiin. Astu mitan verran eteenpäin yhdessä TALMETER merkintämitan kanssa. Osta tuote verkkokaupastamme.

talmeter 3m mitta helsinki merkintämitta.jpg