Makitan uudet kovapaloilla varustetut puukkosahanterät sahaavat nopeasti ja ovat pitkäikäinen valinta.

Metallia sahattaessa aiheuttaa katkaisussa syntyvä lämpö aina suuren haasteen terän kestävyydelle. Makitan kovapalapuukkosahanterissä käytetään suurikokoista kovapalaterää (wolfram karbidi), joka on juotettu huolellisesti 1,25 mm paksuun terärunkoon. Kovapalan geometria on suunniteltu poistamaan tehokkaasti katkaisutapahtumassa syntyvä lämpö. Näin ollen viileämpänä pysyvä terä leikkaa nopeasti ja pysyy pitkään terävänä. Makitan kovapalaterät sahaavat jopa 5 kertaa nopeammin ja ovat 10 kertaa pitkäikäisempiä, kuin tavanomaiset metallin katkaisuun tarkoitetut puukkosahanterät. Tarkista saatavuus verkkokaupastamme.

Kovapalan geometria on suunniteltu poistamaan tehokkaasti katkaisutapahtumassa syntyvä lämpö.

Kovapalan geometria on suunniteltu poistamaan tehokkaasti katkaisutapahtumassa syntyvä lämpö.

Vankan rakenteensa ja nopean sahaustehonsa ansiosta Makitan kovapalaterä soveltuu käytettäväksi myös palo- ja pelastusalan erilaisiin työkohteisiin. Lisätietoja makitan esitteestä.