Festool 2018 kuvasto

festool tuoteluettelo 2018.jpg

Festool on julkaissut vuoden 2018 kuvaston. Lataa kuvasto tästä.

Tässä muutama nosto uudesta Festool 2018 kuvastosta:

1. Uudistetut järjestelmäimurit

festool uusi imuri.jpg

 Järjestelmäimurit päivitettiin entistäkin paremmin järjestelmään sopivaksi. Uudet imurit toimitetaan sileällä letkulla, joka parantaa imutehoa kartiomaisen rakenteensa ansiosta. Sileä pinta ei takerru reunoihin ja helpoittaa siten työskentelyä esimerkiksi ohjainkiskon kanssa. Letku voidaan myös jatkaa toisella letkulla ilman lisätarvikkeita. Systainer ja sortainer pakit saadaan helposti kiinni uudistettuun Sys-Dock telakkaan, jonka rakenne on vahvistettu.

festool sileä letku ei takerru kiskoon.jpg

 

2. Uudet, pitkään odotetut Domino DF-500 liitoshelat

Uudet DOMINO-DF 500 koneen runko- ja kalusteliitoshelat mahdollistavat kestävät ja kätevät (irrotettavat) huonekaluliitokset. Ne tarjoavat monipuoliset käyttömahdollisuudet - kulma- ja keskiseinämäliitokset sekä reikäriviliitokset. Niillä teet liitokset uskomattoman kätevästi, nopeasti ja tehokkaasti. Liitoshelat sopivat 18-28 mm:n ainevahvuuksille. 

festool domino liitoshelat.jpg
domino sys.jpg

Uudet liitoshelat ilmestyvät huhtikuussa.