MIRKA HIOMATUKI 4IN1

Mirka valikoimamme täydentyi uudella Mirka hiomatuella. Tässä hiomatuessa on mahdollisuus vaihtaa hiomalevyjä hiottavan pinnan profiilin mukaan. Neljä pohjaa, yksi tuki ja tietysti pölyttömästi. Hiomatuki sopii suoraan Festool imureiden vakioletkuihin. Tarkista hinta ja saatavuus verkkokaupastamme.

Yleistyökalu, joka sopii hiomatukirunkoon kiinnitettävien levyjen ansiosta sekä kuperien, kaarevien että tasaisten pintojen hiontaan. Eri levyjen vaihtaminen on nopeaa ja helppoa. Pakkaus sisältää hiomatuen rungon 70 x 198 mm, ulkomitaltaan Ø 20/28 mm letkuadapterin ja 4 vaihdettavaa levyä (Kupera R = 160 mm, Kaareva R = 52 mm, Kaareva R = 100 mm ja Suora)

Yleistyökalu, joka sopii hiomatukirunkoon kiinnitettävien levyjen ansiosta sekä kuperien, kaarevien että tasaisten pintojen hiontaan. Eri levyjen vaihtaminen on nopeaa ja helppoa. Pakkaus sisältää hiomatuen rungon 70 x 198 mm, ulkomitaltaan Ø 20/28 mm letkuadapterin ja 4 vaihdettavaa levyä (Kupera R = 160 mm, Kaareva R = 52 mm, Kaareva R = 100 mm ja Suora)

Kaariprofiili mahdollistaa pääsyn ahtaisiin ja hankaliin paikkoihin.Kuperassa levyssä R160 pyöristys.

Kaariprofiili mahdollistaa pääsyn ahtaisiin ja hankaliin paikkoihin.Kuperassa levyssä R160 pyöristys.

MIRKA HELSINKI.jpg
Kaareva R100 pohja käytössä.

Kaareva R100 pohja käytössä.