Makitan uudet kovapaloilla varustetut puukkosahanterät sahaavat nopeasti ja ovat pitkäikäinen valinta.

Metallia sahattaessa aiheuttaa katkaisussa syntyvä lämpö aina suuren haasteen terän kestävyydelle. Makitan kovapalapuukkosahanterissä käytetään suurikokoista kovapalaterää (wolfram karbidi), joka on juotettu huolellisesti 1,25 mm paksuun terärunkoon. Kovapalan geometria on suunniteltu poistamaan tehokkaasti katkaisutapahtumassa syntyvä lämpö. Näin ollen viileämpänä pysyvä terä leikkaa nopeasti ja pysyy pitkään terävänä. Makitan kovapalaterät sahaavat jopa 5 kertaa nopeammin ja ovat 10 kertaa pitkäikäisempiä, kuin tavanomaiset metallin katkaisuun tarkoitetut puukkosahanterät. Tarkista saatavuus verkkokaupastamme.

Kovapalan geometria on suunniteltu poistamaan tehokkaasti katkaisutapahtumassa syntyvä lämpö.

Kovapalan geometria on suunniteltu poistamaan tehokkaasti katkaisutapahtumassa syntyvä lämpö.

Vankan rakenteensa ja nopean sahaustehonsa ansiosta Makitan kovapalaterä soveltuu käytettäväksi myös palo- ja pelastusalan erilaisiin työkohteisiin. Lisätietoja makitan esitteestä.

Festool 2018 kuvasto

festool tuoteluettelo 2018.jpg

Festool on julkaissut vuoden 2018 kuvaston. Lataa kuvasto tästä.

Tässä muutama nosto uudesta Festool 2018 kuvastosta:

1. Uudistetut järjestelmäimurit

festool uusi imuri.jpg

 Järjestelmäimurit päivitettiin entistäkin paremmin järjestelmään sopivaksi. Uudet imurit toimitetaan sileällä letkulla, joka parantaa imutehoa kartiomaisen rakenteensa ansiosta. Sileä pinta ei takerru reunoihin ja helpoittaa siten työskentelyä esimerkiksi ohjainkiskon kanssa. Letku voidaan myös jatkaa toisella letkulla ilman lisätarvikkeita. Systainer ja sortainer pakit saadaan helposti kiinni uudistettuun Sys-Dock telakkaan, jonka rakenne on vahvistettu.

festool sileä letku ei takerru kiskoon.jpg

 

2. Uudet, pitkään odotetut Domino DF-500 liitoshelat

Uudet DOMINO-DF 500 koneen runko- ja kalusteliitoshelat mahdollistavat kestävät ja kätevät (irrotettavat) huonekaluliitokset. Ne tarjoavat monipuoliset käyttömahdollisuudet - kulma- ja keskiseinämäliitokset sekä reikäriviliitokset. Niillä teet liitokset uskomattoman kätevästi, nopeasti ja tehokkaasti. Liitoshelat sopivat 18-28 mm:n ainevahvuuksille. 

festool domino liitoshelat.jpg
domino sys.jpg

Uudet liitoshelat ilmestyvät huhtikuussa.

HAI-SAAPPAAN TARINA

1990-luvulla Hai-saappaat olivat hetken pois tuotannosta mutta 2000-luvulla ne lanseerattiin uudelleen. Uuden konseptin mukaan joka kaudelle tuodaan uusia sesonkivärejä, jotka ovat myynnissä rajoitetun ajan. Tämän pohjalta syntyi uutuutena myös Hai Tricolor -väriyhdistelmä: tutun valkoisen värin lisäksi kahta muuta väriä; pääväri sekä kolmas väri, joka toistuu pohjassa sekä kauluksen somisteraidassa.

Hai saappaan perusvärit.

Hai saappaan perusvärit.

Vuosien saatossa Hai-saappaasta kehittyi monikäyttöinen yleissaapas, joka säilytti suosionsa purjehtijoiden keskuudessa. Ensimmäiset miesten malliston värit olivat musta, sininen ja valkoinen ja naisten punainen, sininen sekä valkoinen. Tänä päivänä suosituimmat värit ovat klassinen musta ja tummanpunainen. Sininen ja keltainen kuuluvat myös perusvärivalikoimaan.

Kumipalat lestin päällä. 

Kumipalat lestin päällä. 

1990-luvulla Hai-saappaat olivat hetken pois tuotannosta mutta 2000-luvulla ne lanseerattiin uudelleen. Uuden konseptin mukaan joka kaudelle tuodaan uusia sesonkivärejä, jotka ovat myynnissä rajoitetun ajan. Tämän pohjalta syntyi uutuutena myös Hai Tricolor -väriyhdistelmä: tutun valkoisen värin lisäksi kahta muuta väriä; pääväri sekä kolmas väri, joka toistuu pohjassa sekä kauluksen somisteraidassa.

Festool uutuudet ilmestyvät tammikuussa

Festool Bluetooth

fesdtool bluetooth.jpg

Kun liität Bluetooth-moduulin CLEANTEC-järjestelmäimuriin ja kauko-ohjaimen imuletkuun, sinun ei tarvitse enää kävellä imurin luokse: voit käynnistää imuroinnin suoraan letkun kohdalla olevan kauko-ohjaimen välityksellä. Ihanteellinen ratkaisu pieniin töiden välillä tehtäviin siivoustöihin. Bluetooth-akkujen yhteydessä moduuli käynnistää imuroinnin myös kytkiessäsi akkutyökalun toimintaan. Siten voit nyt hyödyntää nerokasta Festool-pölynpoistojärjestelmää myös Festool-akkutyökaluja käyttäessäsi.

Bluetooth-kauko-ohjain

Järjestelmäimurin käynnistämiseen suoraan imuletkun kohdalta – silloinkin kun imuri on automaattitilassa.

 

bluetooth festool.jpg

Imuripäivitys

Uudistettu imuri-ja Imuletku

Sileä, joustava ja uskomattoman kestävä: uusi imuletku vakuuttaa kätevyydellään ja pitkällä käyttöiällään. Se liukuu takertumatta kaikkien reunojen yli ja sen kartiomainen muoto parantaa imutehoa. Hyödyllinen lisäetu: uusilla CLEANTEC-imumuhveilla voit liittää letkun alku- ja loppupään toisiinsa – tämä ominaisuus varmistaa siistin kuljetuksen ja mahdollistaa imuletkun pidentämisen.

Mäntyharjun oliviinikivet nyt varastossamme

Kivet.jpg

 

5 syytä valita kiukaaseesi Oliviinikivi

 

1. Terveellinen

Suomen Kiuaskivien oliviinikivi on tutkitusti terveellinen! Riippumattomat tutkimustulokset.

2. Rapautumaton

VTT luokituksen mukaan Mäntyharjun Oliviinikivi on Rpo (Rapautumaton)

3. Säästää energiaa

Riippumattomat asiantuntijat ovat todenneet, että hyvin varaava kivi säästää energiaa!

4. Säästää kiuasta

Riippumattomat asiantuntijat ovat todenneet, että kiuaskivestä irtoavat haitalliset mineraalit vahingoittavat kiuastasi! Suomen Kiuaskivien Oliviinikivi on tutkittu, eikä siitä irtoa haitallisia mineraaleja!

5. Säästää saunaa

Riippumattomat asiantuntijat ovat todenneet, että kiuaskivestä irtoavat haitalliset mineraalit vahingoittavat saunan puuosia!

Mirka Deros550cv + Mirka 1230L AFC demokonepaketti 1190,00€ MYYTY

Mirka esitteli uutta 1230L AFC imuria-ja Deros 550 Cv epäkeskohiomakonetta venemessuilla.

Täydellinen paketti sis. imuri, pölynpoistoletku, 2xkuljetuslaatikko systainer2-ja hiomakone deros 550cv yhteensä: 1190,00€ MYYTY

Mirka pölynimuri 1230 L PC 230V  Mirka tuotekoodi: 8999100111  EAN-koodi: 6416868904444  Ammattikäyttöön soveltuva L-luokan pölynimuri on varustettu tehokkaalla 1200 W:n moottorilla ja Push&Clean –toiminnolla. Imurin automaattinen käynnistystoiminta pidentää moottorin elinikää ja alentaa melutasoa. Letkujen ja johtojen kätevän säilytyksen sekä suurempien pyörien ansiosta pölynimurin liikuttelu sujuu vaivattomasti. Tasainen yläosa mahdollistaa yhden tai useamman salkun kiinnittämisen imurin päälle (kiinnikkeet myydään erikseen). Sis. pölypussin, ei pölynpoistoletkua.  Mirka DEROS 550CV 125mm pölynpoisto 5,0  Mirka tuotekoodi: MID5502022  EAN-koodi: 6416868241518  Sähkökäyttöinen epäkeskohiomakone on kehitetty kaiken tyyppisten pintojen tehokkaaseen ja pölyttömään hiontaan. Päivitetyssä koneessa uusina, älykkäinä ominaisuuksina integroitu tärinäsensori sekä Bluetooth-liitettävyys. Markkinoiden kevyin ja ergonomisin hiomakone on varustettu harjattomalla moottorilla, jonka teho ei laske raskaassakaan kuormituksessa. Luokkansa alhaisimmat tärinäarvot sekä ainutlaatuinen symmetrinen muotoilu takaavat että konetta voidaan käyttää pitkiäkin työjaksoja väsymättä.

Mirka pölynimuri 1230 L PC 230V

Mirka tuotekoodi: 8999100111

EAN-koodi: 6416868904444

Ammattikäyttöön soveltuva L-luokan pölynimuri on varustettu tehokkaalla 1200 W:n moottorilla ja Push&Clean –toiminnolla. Imurin automaattinen käynnistystoiminta pidentää moottorin elinikää ja alentaa melutasoa. Letkujen ja johtojen kätevän säilytyksen sekä suurempien pyörien ansiosta pölynimurin liikuttelu sujuu vaivattomasti. Tasainen yläosa mahdollistaa yhden tai useamman salkun kiinnittämisen imurin päälle (kiinnikkeet myydään erikseen). Sis. pölypussin, ei pölynpoistoletkua.

Mirka DEROS 550CV 125mm pölynpoisto 5,0

Mirka tuotekoodi: MID5502022

EAN-koodi: 6416868241518

Sähkökäyttöinen epäkeskohiomakone on kehitetty kaiken tyyppisten pintojen tehokkaaseen ja pölyttömään hiontaan. Päivitetyssä koneessa uusina, älykkäinä ominaisuuksina integroitu tärinäsensori sekä Bluetooth-liitettävyys. Markkinoiden kevyin ja ergonomisin hiomakone on varustettu harjattomalla moottorilla, jonka teho ei laske raskaassakaan kuormituksessa. Luokkansa alhaisimmat tärinäarvot sekä ainutlaatuinen symmetrinen muotoilu takaavat että konetta voidaan käyttää pitkiäkin työjaksoja väsymättä.

Bolle suojalasit valikoimassamme

 

Bolle safety nyt Punavuoren raudasta. Bollé Safety on ranskalainen työkäyttöön suunniteltujen korkealuokkaisten silmiensuojainten valmistaja. Vuonna 1888 perustettu yritys on yksi maailman pisimpään toimineista suojalasivalmistajista ja alansa merkittävin toimija. 

 

Yrityksen toiminta-ajatus on selkeä: Havaita kaikki potentiaaliset riskit, joita työtehtävissä voi ilmetä ja tarjota työtehtäväkohtaisesti käsinkosketeltava teknologinen suojainratkaisu, ollen samalla tiukasti yhdenmukainen eurooppalaisten standardien ja vaatimusten kanssa. Safety-valikoimaan kuuluvat sankamalliset suojalasit, maskimalliset suojalasit, kokokasvosuojaimet, suojalasit vahvuuksilla, hitsausmaskit, puhdistus- ja huurtumisenestoaineet sekä kotelot ja kaulanauhat. Suosittelemme tutustumaan mm. Platinum, HD, Contrast, Twilight, CSP ja ESP teknologioiden tuomiin etuihin käyttäjälle.

bolle TRACKER TRACPSI suojalasi helsinki.jpg

Safety-valikoimaan kuuluvat sankamalliset suojalasit, maskimalliset suojalasit, kokokasvosuojaimet, suojalasit vahvuuksilla, hitsausmaskit, puhdistus- ja huurtumisenestoaineet sekä kotelot ja kaulanauhat. Suosittelemme tutustumaan mm. Platinum, HD, Contrast, Twilight, CSP ja ESP teknologioiden tuomiin etuihin käyttäjälle.