Makita_logo.jpg

Lähes 100 vuoden kokemuksella kehitettyjä Makitan tuotteita kiitetään yleisesti niiden erinomaisesta suorituskyvystä ja korkealuokkaisesta laadusta.

Festool_logo.jpg

30 vuotta vanha työkalu on edelleen käytössä tänään, eikä vahingossa. Festool-tuotteet ovat aina olleet korkean laadun lähetteliäitä. Se on tyypillistä Festoolia

Mirka helsinki

Vuosikymmenten kokemus alalta ja vahva panostus tuotekehitykseen ovat tehneet Mirkasta erikoisasiantuntijan joustavien hiomatuotteiden ja pölyttömän hionnan mahdollistavien tuotteiden saralla.

Hultafors helsinki

Jos haluat olla varma, että työkalut toimivat oikein, turvallisesti ja tarkasti. Ne kestävät kovia otteita, pysyvät käyttökunnossa pitkään ja ennen kaikkea tuntuvat oikeilta käteen.

Listatalo tarjoaa monipuolisimmat lista- ja paneeliratkaisut sekä parhaan käyttäjäkokemuksen ammattirakentajalle ja kuluttajalle.

Andreas Stihl AG kehitti ensimmäisen moottorisahan vuonna 1926. Tämän jälkeen on tullut monia tuotteita sekä metsän- että puutarhanhoitoon. Tänä päivänä STIHLin tytäryhtiöitä tomii jo n. 140 maassa ja sillä on valmistusta mm. Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Brasiliassa ja Yhdysvalloissa. Meiltä saat kaikki Stihl tuotteet keskeltä Helsinkiä.

Fesconin päätuotteita ovat kuivalaastit ja -betonit, rappaus- ja korjauslaastit, julkisivupinnoitteet ja -maalit, seinä- ja lattiatasoitteet, lattiapinnoitteet, eristerappausjärjestelmät ja laatoitus- ja vedeneristystuotteet. Varastoimme Fescon rappauslaastit-ja betonit. Tutustu kuvastoon tästä.

RK -tuotteilla korjaat, remontoit ja rakennat helposti, varmasti ja laadukkaasti. RK -valikoimaan kuuluu useita eri rakennusalan tuotteita, joissa korostuu alan korkein hinta/laatu -suhde.

Honda toi ensimmäisen Power-tuotteidensa sarjaan kuuluvan maatalouskoneen markkinoille vuonna 1953 keventämään Japanin maatiloilla ja kalastajakylissä työskentelevien ihmisten työtaakkaa uudella teknologialla. Vuosikymmenien myötä Honda on laajentanut valikoimaa, joka nykyisellään käsittää pienkoneita laidasta laitaan: jyrsimiä, ruohonleikkureita, perämoottoreita, generaattoreita, vesipumppuja, lumilinkoja sekä paikallismoottoreita erilaisiin koneisiin ja laitteisiin. Katso Honda power mallisto tästä.

Vuonna 1975, suomalaissyntyinen sähkösentaja Matti Viio hermostui, koska hänen työvaatteensa eivät todellakaan toimineet tarpeeksi hyvin. Hän oli ehdottanut lukuisia kertoja työvaatevalmistajille työvaatteiden muokkaamista, mutta ketään ei tuntunut kiinnostavan.

Lopulta hän hermostui ja raivostui toden teolla: "Eräänä päivänä lähdin töistä kotiin ja suunnittelin itselleni toimivat työvaatteet! Se oli minun protestini sen ajan työvaateteollisuutta vastaan. Halusin näyttää, että työläisillä oli tietotaitoa ja ammattiylpeyttä ja että meidänkin tarpeitamme oli kunnioitettava."

Ja niin sai alkunsa Snickers Workwear työvaatteet...

Cent-Listat on sekä tuotemerkki että Suomen laadukkaimpiin kuuluva alansa tehdas, joka valmistaa sisustuslistat ja paneelit puuvalmiina sekä pintakäsiteltyinä. Tuotteisiin käytetään ainoastaan parhaita raaka-aineita. Valikoimassamme Cent-listan ympärihöylätyt puurimat.

IDO on suomalainen kylpyhuonealan toimija, jonka juuret ulottuvat yli 140 vuoden taakse, jolloin vesijohtoverkostojen rakentaminen Helsinkiin aloitettiin. Arabian posliinitehdas perustettiin Helsinkiin, Arabian kaupunginosaan vuonna 1873 ja vuonna 1874 tehtaalla aloitettiin myös saniteettiposliinin valmistus. Tehdas oli vuosikymmenien ajan ainoa pohjoismainen saniteettiposliinin valmistaja.

Nykyinen nimi IDO otettiiin käyttöön helmikuussa 1992. Silloin aloitettiin myös IDO-brändin rakentaminen korvaamaan vanha, hyvin tunnettu Arabia-brändi.

Tänään edelleen Tammisaaressa toimiva Suomen ainoa saniteettiposliinitehdas on yksi Euroopan nyky-aikaisemmista saniteettiposliini-tehtaista.

Airam on ollut vahvasti suomalainen perheyritys ja valon asiantuntija vuodesta 1921. Tänä päivänä Airam tarjoaa kattavan valikoiman lamppuja ja valaisimia sekä koteihin että ammattivalaistukseen. 

Käsityökaluja jotka ovat suunniteltu kohtaamaan hankalimmatkin työtSuunniteltu rakentajille, puusepille, 
sähkömiehille, putkimiehille..

logo_piippo_musta_ilmantekstia.jpg

Jo yli 70 vuoden ikään ehtinyt yhtiö sai alkunsa vuonna 1942. Yhtiön perustaja Matti Piippo patentoi tuolloin menetelmän paperinarun valmistamiseksi, josta tarina sai alkunsa. Nykyään n. 100 henkilöä työllistävä yhtiö vie n. 70 prosenttia tuotannostaan yli 40 eri maahan Euroopassa, Aasiassa, Oseaniassa ja Amerikassa. Perinteikkäänä yhtiönä Piippo Oyj tekee rakentavaa yhteistyötä niin Outokummun kaupungin kuin läheisten koulutusorganisaatioidenkin kanssa.

FEIN helsinki.jpg