yleiskuva 1halli.jpg

Punavuoren Raudasta saat laadukkaat työkalut, työkoneet ja suojaimet. Käsityökalumerkkeihimme lukeutuvat esim. Bahco, Hultafors, Irwin ja Stanley. Sähkö-, akku- ja polttomoottorikäyttöisiä työkaulumerkkejämme ovat Makita, Fein, Festool, Honda, Stihl ja Viking. Suojajalkineissa, suoja-asuissa ja suojaimissa edustamme tunnettuja ja turvallisia laatumerkkejä kuten, Cat, Snickers, Dunderdon, Solid Gear ja Petzl.

Alakerran myymälässämme on laaja valikoima remontointiin ja rakentamiseen liittyviä tarvikkeita ja työvälineitä. Tuotemerkkeinä esim. Tikkurila, Kiilto, Fescon, Sokeva ja Rakenuskemia. Tilauksesta saamme myös toimitettua parketit, laminaatit, kylpyhuonekalusteet, altaat, suihkuseinät ja suihkukaapit. Painavaa rakennustavaraa, kuten laastit ja kipsilevyt, noudettaessa voi auton ajaa lastauksen ajaksi suoraan alakerran varastoon.

Meiltä löydät myös kattavasti sähkö-, putki- ja ilmastointitarvikkeita, lamppuja, heloja, kiinnikkeitä, listoja, metalliprofiileja, siivoustarvikkeita ja pesuaineita. Ja paljon, paljon muuta.

Kiinteistöhuollon ammattilaiset saavat meiltä laadukkaat tarvikkeet ja työvälineet jokapäiväiseen käyttöön, kuten lamput, wc-varaosat, hanavaraosat, siivoustarvikkeet, pesuaineet, huoltokemikaalit, polkupyörätelineet, kiinteistökilvet, -tarrat, roska- ja tuhka-astiat sekä ruohonleikkurit ja lehtipuhaltimet. Ulkoalueiden hoitoon meiltä saat talvella hiekoitushiekat, jääsulat ja suolat sekä kesällä mullat, leikkihiekat ja asennushiekat. Ja jos jotain ei ole heti varastossamme, niin sitten hommataan.